Veel gestelde vragen

Op het moment dat je de Sign Language Coffee Bar als volledige oplossing binnen je kantoorpand wenst of als een integraal onderdeel van je bestaande cateringstructuur, dan maken wij een overeenkomst met je op.

De Sign Language Coffee Bar als integraal onderdeel van uw bestaande catering structuur geeft een originele en maatschappelijke invulling aan uw bedrijf. Daarnaast maakt deze beleving uw bedrijf onderscheidend en bezorgt de Coffee Bar veel positieve belangstelling. Als bijkomend voordeel creëert u door de inzet van Sign Language Coffee Bar banen voor mensen die normaal lastig werk vinden.

Daarbij is het inzetten van de Sign Language Coffee Bar een leuke, handzame en laagdrempelige manier om te voldoen aan een Social Return vraag of aan het voldoen van de Participatiewet.

Lees dit artikel van BN DeStem waarbij onze Gebaarista , werkzaam bij de vestiging van ABN AMRO, is geïnterviewd over de reacties van haar klanten.

Evenementen:

Voor evenementen kun je een vrijblijvende offerte aanvragen via [email protected]. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen en eventuele vragen kunnen wij voor je beantwoorden. Na het akkoord op de offerte plannen wij de aanvraag in ons systeem in en gaan wij op zoek naar een geschikte Gebaarista(‘s). Ruim voor het event spreken we alle details door met betrekking tot het event, zodat wij een gedegen draaiboek kunnen maken voor de Gebaarista(‘s) en de chauffeur.

Vaste SLCB op locatie:

Als je de Sign Language Coffee Bar als volledige oplossing binnen het kantoorpand wenst of als een integraal onderdeel van jouw bestaande catering structuur, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met [email protected].

Na de ontvangst van je email vragen wij om enkele details en plannen wij graag een afspraak met in. Tijdens deze afspraak bespreken wij de mogelijkheden van een Sign Language Coffee Bar binnen jouw locatie en houden wij rekening met je voorkeuren. Na deze afspraak gaan wij aan de slag met een vrijblijvende offerte en houden wij regelmatig contact met je om het vervolg en de plaatsing van de Coffee Bar met je te bespreken en te plannen.

De Sign Language Coffee Bar is inmiddels al op 20 verschillende locaties in Nederland actief!

Onder meer in Groningen, Amsterdam en Breda. Daarnaast werkt de Sign Language Coffee Bar samen met o.a. ABN AMRO, Hogeschool Utrecht, Ministerie van SZW en Vodafone/Ziggo. Recent hebben wij ook een Coffee Bar mogen plaatsen in de kantine van het Hoofdbureau van de Politie Eenheid in Den Haag. Daarnaast staan we regelmatig op verschillende evenementen door heel Nederland.

De Sign Language Coffee Bar heeft ook een samenwerking met Circl; Hier kun je op eigen gelegenheid naar binnen wandelen en ervaren hoe het is om in gebarentaal je koffie bij onze Gebaarista te bestellen.

Voor een evenement tot +/- 50 personen adviseren we om 1 Gebaarista in te zetten.

Voor een evenement met meer dan 50 personen adviseren we om minimaal 2 Gebaarista‘s in te zetten.

Een goede barista helpt 60 bezoekers per uur, je kan de effectiviteit omhoog krijgen door een tweede barista neer te zetten die orders verzamelt, helpt met opschuimen en 'mise en place' van bestellingen. Dan kom je uit op 100-120 bestellingen per uur.

Je kunt de Coffee Bar voor een hele dag of meerdere dagen inzetten. Wij maken een vrijblijvende offerte op maat.

De Coffee Bar is op elke gewenste dag in te zetten, van maandag t/m zondag (feestdagen gaan in overleg).

Wie geen gebarentaal beheerst, kan met behulp van het video-menuscherm zijn koffie bestellen.

Door op het icoontje te klikken van de bijbehorende koffie wordt er in korte, geluidloze videofilmpjes voorgedaan hoe in je gebarentaal een koffie naar keuze kunt bestellen bij de Gebaarista.

Op het filmpje van de homepage is te zien hoe dat werkt.

De verschillende gebaren zijn ook terug te vinden op www.gebaarista.nl

Ja, dit is ook mogelijk. Wij leveren dan alleen de Coffee Bar met koffiemachine, koffiemaler en de nodige accessoires.

Niemand weet precies hoeveel doven en slechthorenden werkloos zijn, omdat arbeidsbeperkingen uit privacyoverwegingen niet worden gecategoriseerd. Uit CBS-cijfers blijkt dat in 2015 ruim 180.000 Nederlanders tussen de 20 en 65 jaar een gehoorbeperking hadden. Van die groep had 14 procent geen betaald werk. Ter vergelijking: van de Nederlandse beroepsbevolking tussen de 20 en 65 jaar in 2015 was 6 procent werkloos. Grow2Work, een project van de belangenorganisaties voor doven en slechthorenden, voerde in 2015 een online-enquête uit onder deze groep. Ruim de helft van de respondenten zei werkloos te zijn.

Bron: Volkskrant

Contact

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een Sign Language Coffee Bar? Vraag een vrijblijvende offerte op maat aan.

Ja, ik heb interesse
Close

50% Complete

Informatie aanvragen

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij binnen drie werkdagen contact met u op.