Succesvolle events motiveren, inspireren en activeren. De Sign Language Coffee Bar geeft een originele invulling aan jouw evenement, biedt een onderscheidende beleving en draagt bij aan social return.

Een unieke beleving op jouw event

Koffie serveren waar jij en jouw gasten en/of zakenrelaties blij van worden. Gelukkig zelfs. Dat is de missie van onze Gebaarista's (dove barista's).

Een koffiebeleving is meer dan 
alleen goede koffie, vinden wij. Jouw gasten bestellen al gebarend hun bestelling bij onze coffee bar met behulp van een videoscherm. Een verrassend fun element op jouw evenement. En dat niet alleen! Door de inzet van Sign Language Coffee Bar creëer je banen voor mensen die normaal lastig werk vinden.

De koffiebar inzetten voor mijn event

Waarom de Sign Language Coffee Bar op jouw evenement? Ontdek de voordelen

Ready, set, go!

De mobiele coffee bar is flexibel en gemakkelijk inzetbaar en tevens van alle gemakken voorzien zoals water en stroom. Geen extra handelingen nodig. Direct klaar voor gebruik.

But first coffee

We care; wij geven om goede koffie. Onze mobiele coffee bar wordt geleverd met biologische koffiebonen, een  espressomachine, bekers en condimenten voor het bereiden van goede koffie in een handomdraai.

Never bean so easy

Personen die geen gebarentaal beheersen, bestellen hun koffie al gebarend met behulp van het menu op een videoscherm. We leveren de coffee bar inclusief het touchscreen met gebaren-menu.

Sign language is our superpower

Onze Gebaarista's serveren met uitbundige gastvrijheid jouw favoriete kop koffie of thee en zorgen ervoor dat je gasten zich welkom voelen. De barista's hebben hard gewerkt voor hun plek achter de koffiemolen en zijn hoogwaardig opgeleid.

Close

50% Complete

Vraag een offerte aan

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.