Zo smaakt koffie nog beter!

Als we het complete Sign Language Coffee Bar concept mogen verzorgen, dan regelen we de koffievoorziening van koffieboon tot Gebaarista (dove barista). Naast het creëren van banen voor doven en slechthorenden vinden we goede en verantwoorde koffie serveren belangrijk.

We gaan voor de beste smaak en kwaliteit en een herkomst die we kunnen traceren van bes tot boon. De Arabica-koffiebonen worden op ambachtelijke wijze geteeld in Colombia en Brazilië. Het verpakken gebeurt in Nederland door talentvolle helden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo smaakt koffie nog beter!

Vraag een offerte aan

Goede koffie is duurzaam, door de hele keten. Daarom kiezen we voor een 100 % biologische koffieboon met SKAL-certificering, die wordt verbouwd zonder chemicaliën en pesticiden. Zo blijven het water en de bodem schoon. En kan de pulp worden verwerkt tot compost voor de plantage. 

We Colombian Coffee helpt de vrouwelijke koffietelers van Women’s Power een handje in hun strijd om gelijke rechten. De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in Colombia is groot. En dus investeren zij in de educatie van vrouwelijke koffietelers. Investeren in educatie, is investeren in de lange termijn. Het verbetert de arbeidskansen voor vrouwen. Doorbreekt de traditionele denkwijze. Strijdt voor gelijke rechten. Per kilo koffiebonen gaat er 1 euro naar Woman’s Power. Dit is ongeveer 15.000 euro per jaar! 

Close

50% Complete

Vraag een offerte aan

Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.