Good ideas start
with great coffee

Inspireer jouw medewerkers, klanten en relaties met een unieke koffiebeleving 

Sign Language Coffee Bar zorgt voor een onderscheidende en inspirerende beleving voor jouw medewerkers, klanten en relaties. Een uitgebreide vorm van hospitality om je bedrijfsidentiteit te onderstrepen. Het serveren van koffie waar je blij van wordt. Gelukkig zelfs. Dat is de missie van onze Gebaarista’s (dove of slechthorende barista’s). Door de inzet van Sign Language Coffee Bar creëer je banen voor mensen die normaal lastig werk vinden en voeg je een fun-element toe op de werkvloer.

Een complete koffie- & theevoorziening
voor ieder moment

Gebaarista Service

Een gastvrije dienstverlening toevoegen aan een bestaande espressobar? Onze Gebaarista Service bestaat uit:
– Team van opgeleide Gebaarista’s
– Touchscreen met gebarenmenu
– Introductie- en inwerkprogramma in samenwerking afgesteld

Volledige Sign Language Coffee Bar 

Is er nog geen espressobar in het pand of wil je graag een extra koffiepunt toevoegen? Geen probleem! Onze Volledige Sign Language Coffee Bar biedt uitkomst. 

Benieuwd welke bedrijven
je al voor gingen?

“Sodexo werkt met dove baristas in de coffeecorner, want zo wordt elke kop doordrenkt met een verhaal van empowerment, waar communicatie geen grenzen kent en passie voor kwaliteit verbindt. Ik ervaar de samenwerking als erg prettig en ik ben een levenservaring rijker door dagelijks met de baristas te werken”

Ramon Meijer
F&B Manager Sodexo
locatie Edge West Amsterdam

“In samenwerking met SLCB zetten wij bij FMhaaglanden op de locaties waar wij mogen cateren wekelijks diverse Gebaarista’s in. Het blijft mooi te zien hoe horende gasten zich voor heel even een klein beetje verplaatsen in de wereld van de Gebaarista’s. Soms in het begin wat onwennig, maar uiteindelijk lukt het iedereen om een koffie te bestellen!”

David Thomason
Operationeel Manager FMHaaglanden

“We zijn erg blij met de inzet van Gebaarisa Natalia. Ze serveert haar koffies met een enorme glimlach en daar worden wij blij van! De samenwerking met SLCB is fijn. Natalia draagt bij aan een onderscheidende en fijne werkomgeving voor onze medewerkers en klanten. Als ze er niet is wordt ze enorm gemist. We streven ernaar om ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een passende werkplek te bieden. Fijn om hierin samen met SLCB op te trekken”.

Marc Boere
Manager Facility Volkswagen Pon Financial Services in Amersfoort:

Sign Language Coffee Bar
in jouw bedrijf?

Neem contact op!