We really care

Zo smaakt koffie beter

Goede koffie is duurzaam, door de hele keten. Daarom kiezen we voor een 100 % biologische WE CARE COFFEE koffieboon met SKAL-certificering, die wordt verbouwd zonder chemicaliën en pesticiden. Zo blijven het water en de bodem schoon. En kan de pulp worden verwerkt tot compost voor de plantage.

WE CARE COFFEE helpt de vrouwelijke koffietelers van Women’s Power een handje in hun strijd om gelijke rechten. De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in Colombia en Brazilië is groot. Dus investeren zij in de educatie van vrouwelijke koffietelers. Investeren in educatie is investeren in de lange termijn. Het verbetert de arbeidskansen voor vrouwen. Doorbreekt de traditionele denkwijze. Strijdt voor gelijke rechten. Per kilo koffiebonen gaat er 1 euro naar Woman’s Power. Dit is ongeveer 15.000 euro per jaar!

Gebaarlijk lekker én verantwoord

De werkeloosheid onder doven en slechthorenden is helaas hoog en een groot deel van deze groep vindt niet snel een baan. Zonde vinden wij. Want ieders talent verdient een kans! Daarom leiden wij dove en slechthorende mensen vakkundig op tot zelfstandig werkende barista’s. Zo zijn we van betekenis, maken we impact met koffie en maken we mensen gelukkig.

Alvast oefenen met gebarentaal?

Sign Language Coffee Bar
in jouw bedrijf?

Neem contact op!